Les primeres experiències del taller: El viatge imaginari de la Núria

Imatge

Tu

sempre lluitadora

trista i esperançada

lluita i tingues esperança

Tu podràs!

La Núria va tancar els ulls i es va imaginar que passejava per Síria. Allà, caminant pels carrers de la seva imaginació, es va trobar amb una noia que la va convidar a entrar a casa seva. Van parlar durant una bona estona sobre les seves vides, què feien, què somiaven. En marxar, la Núria, com a senyal d’agraïment per la seva hospitalitat i per tots els secrets que havíen compartit juntes, li va oferir unes flors.

En tornar del seu viatge imaginari la Núria recorda les paraules de la noia: no m’ha dit el seu no ni tampoc quants anys té. M’ha explicat que la majoria dels seus amics i familiars són morts o han desaparegut. Viu amb la seva germana petita, d’uns sis anys i alienta a tot el que passa al seu voltant. La noia està molt preocupada perquè no sap si els seus pares són morts o no. A més a més, recolza la revolució, es manifesta i participa en totes les activitats pro-revolucionàries perquè vol viure en un país lliure i ser feliç.
Tanmateix, té por d’assistir en aquests actes perquè sap que pot acabar com els seus i familiars. Malgrat tot té l’esperança de tornar a veure als seus i que la revolució triomfi i porti a Síria cap a un lloc millor. És precismant aquesta barreja de sentiments, de por i d’esperança el que li ha cridat l’atenció. El seu regal és per animar-la a seguir la seva lluita i per a que sàpiga té el seu recolzament.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s